Selecció de Vins Dia de la Dona

Viticultura en femení

per | 02/03/2021 | Actualitat, Curiositats

S’acosta el 8 de Març, dia reconegut per la ONU com a Dia internacional de la Dona o Dia de la Dona Treballadora.

Durant aquesta setmana farem esment a diferents aspectes relacionats a la VITICULTURA EN FEMENÍ. Des de Vinateria Inzolia volem aportar el nostre granet de sorra per visibilitzar la gran feina feta dins el món del vi per diferents dones i en varis àmbits; Emprenedoria, gerència, enologia o agricultura. I és que cada vegada són més els Cellers que al capdavant hi ha dones.

Així doncs, en aquest post us recomanem 6 vins especialment seleccionats perquè són elles les implicades directament en les tasques de direcció, producció o elaboració de cada una de les referències.

6 ampolles de viticultura en femení

  • 1 ampolla de Cosmic de Parés Baltà. Elaborat per M. Elena Jiménez i Marta Casas. És un vi blanc DO Penedès fet amb xarel·lo i sauvignon blanc. Fermentat en dipòsits d’acer inoxidable.
  • 1 ampolla de Jean Leon CB-19. Elaborat per Mireia Torres i Roser Catasús. És un vi blanc experimental d’edició limitada de la DO Penedès i cultiu ecològic fet amb chenin blanc.
  • 1 ampolla de Mireia de Pinord. Elaborat per Mireia Tetas. És un vi blanc de la DO Penedès fet amb gewürztraminer, moscatell i sauvignon blanc.
  • 1 ampolla de Bellmunt de Mas d’en Gil. Elaborat per Marta Rovira Carbonell. És un vi negre de la DOQ Priorat fet amb garnatxa i carinyena. Criança en foudres i dipòsits de ciment.
  • 1 ampolla de Pas Curtei. Elaborat per Irene Alemany i Laurent Corrió. És un vi negre de la DO Penedès fet amb carinyena, merlot i cabernet sauvignon, criat en botes i sense clarificar ni filtrar.
  • 1 ampolla de Dido de Venus “la Universal”. Elaborat per Sara Pérez. És un vi negre de la DO Montsant fet amb garnatxa, syrah i carinyena.

Podeu trobar aquest LOT a la nostra botiga online o si ho preferiu us podeu acostar a la nostres botigues tradicionals:

El meu cistell