Celler Can Solà 1

El Celler Can Solà

Des d’Inzolia hem agafat el relleu d’en Josep i la Paquita que, durant quatre dècades van convertir Can Solà en l’espai entranyable que és.

El Celler de Can Solà és un dels establiments emblemàtics de Vilanova i la Geltrú que ha transcorregut a través de diverses generacions de la nostra ciutat. Si no hi heu estat encara, serà difícil transmetre la seva essència en aquestes quatre línies, per això us convidem que vingueu i, com tanta i tanta gent, el convertiu en quelcom també vostre.

Què fem?

Bar de vins

Al Celler de Can Solà hi teniu un espai on degustar vins, caves i licors, centrat en els productes del Penedès. Cada mes modifiquem la carta de vins i escumosos a copes, tot oferint-vos una acurada selecció a preus raonables.

Evidentment, també disposem de formatges, embotits i conserves d’acompanyament.

Botiga

A la botiga podeu trobar més de 500 referències de vins, escumosos i licors. Un ampli ventall del bo i millor que ens ofereix el Penedès, sense oblidar tampoc altres denominacions d’origen de Catalunya i d’arreu del món. També hem mantingut la venda a granel de vins i licors, element d’identitat de l’establiment.

Contacta amb nosaltres

Plaça de la Vila, 4,
Vilanova i la Geltrú

cellerdecansola@inzolia.com

93 893 40 25

Obert

DE DILLUNS A DISSABTE
Matí: 10:00h a 15:00h
Tarda: 17:00h a 22:30h

 

El meu cistell