Política de privacitat

El present domini a Internet és titularitat de VINATERIA INZOLIA, SLU (en endavant VINATERIA INZOLIA) amb CIF B63766554 i domicili a Avda. de Barcelona, 11 (Polígon Sant Pere Molanta) 08799 Olèrdola.

 

POLÍTICA DE PRIVACITAT

 

La utilització d’aquesta web, xarxes socials i dels seus formularis requereix l’acceptació del tractament de les dades de l’usuari conforme a aquesta política de privacitat, incloent la recopilació de dades d’accés i l’enviament d’informació comercial per via electrònica.

 

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT DE LES DADES I INFORMACIÓ DE CONTACTE

 

El responsable és: de VINATERIA INZOLIA, SLU.
Adreça: Avda. de Barcelona, 11 (Polígon Sant Pere Molanta) 08799 Olèrdola.
Dades de contacte telèfon: 936 766 830 ; email: vinateria@inzolia.com

 

FINALITAT DEL TRACTAMENT DE LES DADES

 

Les dades es tracten amb l’objectiu de proporcionar accés als continguts en línia de la web així com atendre les sol·licituds dels usuaris del web, portar un registre de visites (adreces IP, dades del navegador, país, pàgina accedida, etc.) a efectes estadístics, aplicar mesures encaminades a la seguretat de la web, i en el seu cas l’enviament d’informació comercial sobre els nostres productes i serveis per via electrònica.
En cas d’emplenar algun dels formularis serà necessari facilitar determinades dades personals, les quals es tractaran per a la finalitat per a la qual se sol·liciten.

Les dades obtingudes a través de l’alta en INZOLIA BOTIGA ONLINE es tracten sobre la base del seu consentiment, amb la finalitat de gestionar l’alta i subscripció en el club de fidelització de l’empresa, així com per a enviar-li informació sobre els nostres productes i serveis per qualsevol via, inclosa l’electrònica. El subscriptor pot donar-se de baixa en qualsevol moment i exercir els seus drets sobre la base de la política de privacitat aquí descrita.

 

NEWSLETTERS I CATÀLEGS COMERCIALS

Les empreses vinculades de VINATERIA INZOLIA podran enviar-li informació d’interès, així com informació sobre productes, promocions, concursos, ofertes, esdeveniments o activitats relacionades amb els productes de les empreses vinculades, a través d’una newsletter o similar al correu electrònic proporcionat, sempre que tinguem el seu consentiment inequívoc, sol·licitat, si escau, a través dels formularis físics o online existents, així com a través dels diferents mètodes de subscripció als nostres esdeveniments, activitats o fires, o bé mitjançant les habilitacions legals establertes per la Llei 34/2002, de serveis de la societat de la informació i comerç electrònic. Podrà donar-se de baixa en qualsevol moment si així ho sol·licita seguint les condicions aquí descrites o l’enllaç incorporat en la newsletter. Així mateix, l’informem que VINATERIA INZOLIA també podrà enviar-li al seu domicili un catàleg comercial amb productes del grup, previ consentiment de l’interessat o mitjançant les habilitacions legals per a l’enviament de publicitat comercial en cas de ser client. En tot moment és possible revocar el consentiment dirigint un email o escrit a l’adreça del responsable, establerta en aquest document.

 

FOTOGRAFIES I VÍDEOS

 

En cas d’inscriure’s a qualsevol de les nostres activitats, concursos diversos o esdeveniments, VINATERIA INZOLIA podria prendre fotografies o vídeos dels assistents, amb finalitats de difusió de les activitats i promoció de les empreses vinculades, en mitjans propis (webs, xarxes socials, etc.), així com en mitjans de tercers interessats. S’informarà fefaentment mitjançant cartells informatius i/o en les condicions de subscripció de cada esdeveniment o activitat. En qualsevol cas, els usuaris afectats podran exercir els seus drets en la direcció o email esmentat més amunt.

 

LEGITIMACIÓ

 

Les dades es tracten sobre la base del consentiment de l’usuari, compliment d’obligacions legals i, al seu cas, execució d’un contracte o precontracte.

 

TERMINI DE CONSERVACIÓ DE LES DADES

 

Almenys durant els terminis establerts per la legislació aplicable i en tot cas mentre es mantingui la vigència del consentiment.

 

DRETS DE LES PERSONES

 

Els afectats tenen dret a: accedir, rectificar i suprimir les seves dades; sol·licitar la portabilitat de les seves dades; oposar-se al tractament o sol·licitar la seva limitació; retirar el consentiment prestat, si és el cas.

Per aquest fi poden enviar la seva sol·licitud per escrit o correu electrònic a l’adreça del responsable, incloent la referència “Protecció de dades”.

Per facilitar la identificació, recomanem que el titular de les dades adjunti a la sol·licitud la còpia del DNI/passaport.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat de Control de protecció de dades.

 

VERACITAT I ACTUALITZACIÓ DE LES DADES

 

L’usuari ha d’emplenar els formularis amb dades reals, exactes, completes i actuals. L’usuari no introduirà dades corresponents a una altra persona; entendrà que les dades han estat facilitades pels seus titulars. L’usuari serà l’únic responsable de qualsevol perjudici, directe o indirecte, que pogués ocasionar a qualsevol persona a causa de l’emplenament del formulari amb dades falses, inexactes, incompletes, no actualitzades o relatives a una altra persona.

L’usuari haurà de comunicar qualsevol modificació en les dades proporcionades amb la finalitat de mantenir les seves dades degudament actualitzades.

 

SEGURETAT DE LA INFORMACIÓ

 

VINATERIA INZOLIA ha pres totes les mesures legalment requerides per a la protecció de dades personals; així mateix, ha adoptat tots els dispositius tècnics al seu abast per evitar la pèrdua, el mal ús, l’alteració, l’accés o el robatori de les dades personals facilitades pels usuaris de la web. L’usuari tindrà en compte, no obstant això, que les mesures de seguretat a Internet no són absolutament inviolables.

 

MENORS D’EDAT

 

VINATERIA INZOLIA prohibeix l’ús dels seus serveis web als usuaris menors de catorze anys, excepte consentiment exprés dels seus pares o tutors.

Referent a la botiga online, únicament s’autoritza a adquirir productes als majors de 18 anys.

En cap cas el menor podrà facilitar dades que permetin obtenir informació sobre els membres del grup familiar, o sobre les característiques del mateix, tal i com dades relatives a l’activitat professional dels progenitors, informació econòmica, dades sociològiques o qualsevol altre, sense el consentiment del titular de tals dades.

 

ANALÍTIQUES WEB

 

Aquesta web utilitza diverses analítiques per conèixer la manera en què és buscada, accedida i utilitzada pel públic. Aquestes analítiques poden implicar la recopilació de dades de caràcter personal com per exemple l’adreça IP, la localització de la connexió, la informació sobre el software o hardware de navegació. Aquesta informació no s’associa als usuaris i s’utilitza amb la finalitat exclusiva d’obtenir dades estadístiques sobre l’ús de la web de l’empresa.

 

UTILITZACIÓ DE FUNCIONS I COMPLEMENTS DE TERCERS

 

Aquesta web pot incorporar funcions i complements proporcionats per tercers per a diverses finalitats, com per exemple: analítiques web de tercers, mapes de tercers, vídeos de tercers, compartició a xarxes social, etc. Una funció o complement d’un tercer estableix una connexió directa entre el navegador de l’usuari i els dominis d’Internet controlats pel tercer, permetent la descàrrega i execució de la funció. Així la majoria de complements de tercers recopilen quines pàgines visiten els usuaris per conèixer els seus interessos i poder oferir posteriorment publicitat adaptada als mateixos.

 

UTILITZACIÓ DE LA FUNCIÓ GOOGLE ANALYTICS PROPORCIONADA PER GOOGLE, INC.

Aquesta web integra funcions analítiques de Google Inc. (1600 AMPHITHEATRE PARKWAY, MOUNTAIN VIEW, CALIFÒRNIA, USA) per conèixer la manera en que és buscada, accedida i utilitzada pels usuaris. Per a això, en usar aquesta web el navegador de l’usuari estableix una connexió directa amb els servidors del domini d’Internet google.com i altres dominis de Google. Això permet a Google registrar l’activitat de l’usuari així com informació relativa a la seva adreça IP. Google Analytics fa ús de cookies persistents per elaborar estadístiques anònimes sobre l’ús d’aquesta web, conforme a la següent política de privacitat: https://www.google.com/analytics/learn/privacy.html?hl=ca. En utilitzar aquesta web l’usuari dóna el consentiment per al tractament de les seves dades a Google per a les finalitats indicades.

 

UTILITZACIÓ DE FUNCIONS PROPORCIONADES PER GOOGLE, INC.

Aquesta web integra funcions de Google Inc. (1600 AMPHITHEATRE PARKWAY, MOUNTAIN VIEW, CALIFÒRNIA, USA) com per exemple vídeos de YouTube, mapes i botons “+1”. Per aquesta raó en utilitzar la web el navegador de l’usuari estableix una connexió directa amb els servidors del domini d’Internet google.com i altres dominis de Google. Això permet a Google conèixer que l’usuari ha visitat la web des de la seva adreça IP. Google fa ús de cookies persistents, emmagatzematge local i emmagatzematge local de Flaix en el dispositiu de l’usuari, per a diverses finalitats incloent la recopilació de l’activitat de l’usuari en Internet per oferir-li publicitat adaptada als seus interessos, conforme a les seves polítiques de privacitat: http://www.google.es/intl/es/policies/privacy/ . En utilitzar aquesta web l’usuari dóna el consentiment per al tractament de les seves dades a Google per a les finalitats indicades.

 

POLÍTICA DE XARXES SOCIALS

 

La utilització de xarxes socials i dels seus formularis requereix l’acceptació del tractament de les dades de l’usuari d’acord amb aquesta política de privacitat, incloent-hi la recopilació de dades d’accés i l’enviament d’informació comercial per via electrònica i altres mitjans, així com l’acceptació de polítiques de privacitat de cadascuna de les diferents xarxes socials en les quals l’empresa és usuari.
La interacció amb els nostres perfils es realitza d’acord amb les polítiques de privacitat de cada xarxa social. A més, la utilització i interacció a través de les xarxes socials o perfils de VINATERIA INZOLIA per part dels usuaris, comporta el tractament sota els termes establerts en la present política de privacitat, de les dades de caràcter personal facilitades per l’usuari, així com la informació referida a preferències i altres dades d’interès comercial.
Consulteu la nostra política de privacitat i política de cookies per obtenir més informació sobre com tractem les seves dades personals.

Pot posar-se en contacte amb nosaltres:
● Per telèfon, al número: 936 766 830.
● Per correu electrònic, escrivint a: vinateria@inzolia.com
● Per escrit a: Avda. de Barcelona, 11 (Polígon Sant Pere Molanta) 08799 Olèrdola

 

FINALITAT DEL TRACTAMENT DE LES DADES

 

Les dades proporcionades pels usuaris que interactuen en les nostres xarxes socials es tracten amb l’objectiu d’atendre les sol·licituds dels usuaris, gestionar les nostres campanyes comercials, així com, si és el cas, enviar-li per mitjans electrònics informació comercial sobre els nostres productes, serveis, promocions i activitats.
També podrem utilitzar les dades proporcionades, incloses les seves adreces de Xarxes Socials, per contactar i atendre les seves sol·licituds i / o reclamacions en cas d’etiquetar o fer-nos menció.

 

LEGITIMACIÓ

 

Les dades es tracten basant-se en el consentiment de l’usuari i interessos legítims de l’empresa.

 

NEWSLETTERS I INFORMACIÓ COMERCIAL

 

VINATERIA INZOLIA podrà enviar-li informació d’interès sobre l’empresa, així com informació sobre productes, promocions, concursos, ofertes, esdeveniments o activitats, propis o de tercers, a través d’una newsletter o similar, sempre que tinguem el seu consentiment inequívoc, sol·licitat, si escau, a través dels formularis físics o en línia existents, així com a través dels diferents mètodes de subscripció als nostres esdeveniments, activitats o fires, o bé mitjançant les habilitacions legals establertes per la Llei 34/2002 de serveis de la societat de la informació i comerç electrònic. Podrà donar-se de baixa en qualsevol moment si així ho sol·licita seguint les condicions aquí descrites o l’enllaç incorporat a la newsletter .
Així mateix, la utilització de xarxes socials implica el tractament de les dades amb fins de publicitat per part de les Xarxes Socials d’acord amb la seva política de privacitat. Aquest tractament es realitza d’acord amb seu consentiment en utilitzar aquestes plataformes segons les condicions establertes per cada Xarxa Social.

 

NORMES D’ÚS XARXES SOCIALS DE VINATERIA INZOLIA

 

– No insulti ni menyspreï a ningú. Sigui respectuós i amable i respecti les diferents opinions, creences, gustos, ideologies, orientacions sexuals, etc.
– Sigui respectuós amb la privacitat de les persones i no difongui informació ni dades de tercers sense els consentiments preceptius.
– No faci publicitat de productes i / o de serveis de tercers a les nostres plataformes.
– No sigui repetitiu ni faci spam.
VINATERIA INZOLIA es reserva el dret d’ocultar, no admetre i / o bloquejar a aquells usuaris que no respectin les normes anteriors ni les condicions descrites en la present política de xarxes socials.

 

CONDICIONS D’ÚS DE LES FOTOGRAFIES I IMATGES

 

Publiquem fotografies pròpies i / o de tercers sempre sota autorització de les persones identificades i respectant els drets d’autor i propietat intel·lectual dels autors d’aquestes imatges.
Les imatges publicades no poden copiar-se, reproduir-se, distribuir-se, comunicar-se o transformar-se sense ser expressament autoritzades per VINATERIA INZOLIA. Només podran compartir-se mitjançant les eines habilitades en les pròpies xarxes socials.
Si utilitzeu els nostres hashtags propis creats per a una campanya determinada, ens dóna permís per utilitzar aquesta fotografia o imatge. Sempre l’etiquetarem i citarem en la publicació.
Assumim que té la propietat de la imatge o fotografia incorporada al hashtag i que no infringeix la propietat intel·lectual i els drets d’imatge de cap tercer ni infringeix cap llei.

 

DESTINATARIS I TRANSFERÈNCIES
VINATERIA INZOLIA SLU.

 

La utilització de xarxes socials implica el tractament i accés de dades fora de l’Espai Econòmic Europeu, incloent-hi des de països que no ofereixen una normativa de protecció de dades equiparable a l’europea. Per a més informació, consulteu les polítiques de privacitat de cadascuna de les xarxes socials.

 

TERMINI DE CONSERVACIÓ DE LES DADES

 

Almenys durant els terminis establerts per la legislació aplicable i en tot cas mentre es mantingui la vigència del consentiment.

 

DRETS DE LES PERSONES

 

Els afectats tenen dret a: accedir, rectificar i suprimir les seves dades, sol·licitar la portabilitat de les seves dades, oposar-se al tractament o sol·licitar la seva limitació, retirar el consentiment prestat, si escau.
Per a això poden enviar la seva sol·licitud per escrit o correu electrònic a l’adreça del responsable, incloent-hi la referència “Protecció de dades”.
Per facilitar la identificació recomanem que el titular de les dades adjunti a la sol·licitud còpia del seu DNI o passaport.
Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat de Control de protecció de dades.

 

UTILITZACIÓ DE FUNCIONS I COMPLEMENTS DE TERCERS

 

Les xarxes socials poden incorporar funcions i complements proporcionats per tercers per a diverses finalitats com , per exemple: analítiques web de tercers, mapes de tercers, vídeos de tercers, compartició en xarxes socials, etc.
Una funció o complement d’un tercer estableix una connexió directa entre el navegador de l’usuari i els dominis d’Internet controlats pel tercer, permetent la descàrrega i execució de la funció.
Així mateix, la majoria de complements de tercers recopilen quines pàgines visiten els usuaris per conèixer els seus interessos i poder oferir-li posteriorment publicitat adaptada als mateixos.

El meu cistell