Condicions generals

 

1. ACCEPTACIÓ I DISPONIBILITAT

 

Les presents condicions, regulen la relació jurídica derivada dels processos de compra formalitzats pels usuaris a través de la pàgina web de Inzolia.com. Els usuaris accepten expressament l’adhesió plena i sense reserves a les presents estipulacions, en la versió publicada per Inzolia.com en el moment en què l’usuari contracti el producte en el qual està interessat. Per tant, l’usuari es compromet a llegir atentament les condicions de contractació, cada vegada que procedeixi a la contractació d’algun producte, atès que les mateixes han pogut ser objecte de modificació des de l’última vegada que va accedir.

Mitjançant l’acceptació de les presents Condicions Generals de contractació l’usuari declara:

a. Que és una persona amb capacitat per contractar més gran de 18 anys.

b. Que ha llegit i accepta les presents condicions generals de contractació. L’usuari tindrà accés sempre i en tot cas, amb caràcter previ a l’inici del procediment de compra de productes, a les condicions de contractació, podent ser emmagatzemades i/o reproduïdes en un suport durador. I una vegada, l’usuari contracti un producte, rebrà via correu electrònic, la confirmació dels productes contractats juntament amb les condicions generals que regeixen la relació contractual. Amb la contractació de qualsevol producte, l’usuari accepta expressament que les còpies i confirmacions que exigeix notificar l’article 99.2 del Reial Decret Legislatiu 1/2007, de 16 de novembre, li siguin notificades via correu electrònic

 

2. NATURALESA DEL CONTRACTE

 

Mitjançant aquest contracte Inzolia.com (Vinateria Inzolia SLU. amb domicili social a Avda. de Barcelona, 11 (Polígon Sant Pere Molanta) 08799 Olèrdola i CIF B63766554) ven al client (qualsevol persona física o jurídica amb la qual Inzolia.com subscrigui qualsevol contracte de compravenda de la seva pàgina web) i aquest compra a Inzolia.com el producte especificat a la factura/albarà/comanda. S’entén per “contracte” l’operació de compravenda que s’instrumenta mitjançant aquest document. S’entén per “producte” la mercaderia objecte de compra.

 

3. PREU

 

Els preus dels nostres productes s’expressen en euros i inclouen l’Impost del Valor Afegit (IVA) corresponent segons el producte. Inzolia.com es reserva el dret de modificar els seus preus en tot moment, però els productes es facturaran sobre la base de les tarifes vigents en el moment en què es registri la comanda.

No assumim la responsabilitat sobre qualsevol error tipogràfic o aritmètic que pogués constar a la pàgina.

 

4. DISPONIBILITAT

Les nostres ofertes i preus són vàlids mentre s’exposin al lloc web, i sempre en funció de les existències disponibles.

Ens reservem la possibilitat d’assignar un màxim d’ampolles de cada vi per client. Les assignacions es faran per rigorós ordre de recepció de la comanda.

Normalment només oferim productes que tenim en estoc. Per als productes que no es trobin en els nostres magatzems, les nostres ofertes són vàlides amb la condició que hi hagi disponibilitat per part dels nostres proveïdors. Dins d’aquest marc, es facilitaran indicacions sobre la disponibilitat dels productes en el moment en què es processi cada comanda.

En el cas que el producte no estigui disponible després del processament d’una comanda, s’informarà al comprador per correu electrònic o per telèfon del lliurament de només una part de la seva comanda podent el mateix acceptar o cancel·lar la comanda. En qualsevol cas, el client rebrà la devolució de l’import parcial o complet en un termini màxim de 72 h.

 

5. PAGAMENT

 

El pagament del producte s’efectuarà en línia amb targeta de crèdit VISA, MASTERCARD o mitjançant la plataforma PAYPAL.

Inzolia.com farà lliurament de la corresponent factura al client quan aquest ho sol·liciti en emplenar les dades de contractació. Aquesta factura se li lliurarà físicament juntament amb la comanda. El càrrec a la targeta de crèdit es farà en el moment de la compra.

 

Totes les transaccions de compra es desenvolupen dins d’un estricte marc de confidencialitat i xifrat gràcies al protocol SSL. Així, Inzolia.com garanteix la confidencialitat de les dades facilitades pel client mitjançant encriptació, evitant la seva comunicació a tercers estranys a la relació jurídica, d’acord amb el que estableix la Llei 15/99 de Protecció de Dades de Caràcter Personal. De manera aleatòria, per reforçar la seguretat i per verificar la fiabilitat de les dades facilitades durant la realització d’una comanda, l’empresa podrà sol·licitar al client dades complementàries (com còpia del DNI o justificant de domicili de menys de tres mesos d’antiguitat) que permetin verificar que la compra ha estat realitzada pel titular de la targeta. El document haurà de ser enviat en un termini de cinc dies hàbils, reservant Inzolia.com el dret a efectuar el reemborsament de la comanda si no rep els documents sol·licitats o si aquests no són vàlids.

Igualment, Inzolia.com es reserva el dret de cancel·lar o rebutjar qualsevol comanda d’un client amb el qual mantingui un litigi respecte al pagament d’una comanda anterior. En el moment en què premi el botó “ACCEPTAR” durant la confirmació de la comanda, el banc verifica la validesa del nombre de la targeta de crèdit i comprova que no estigui bloquejada. Inzolia.com no té en cap cas accés a les seves dades bancàries ni els guarda en els seus servidors. Per aquest motiu, haurà de facilitar de nou cada vegada que faci una nova transacció a la nostra pàgina web. D’aquesta manera s’obté una doble protecció contra abusos i fraus.

 

6. CONDICIONS DE LLIURAMENT

 

Els productes es lliuraran a l’adreça indicada pel client durant la realització de la comanda.

Per tal d’optimitzar l’entrega, convidem al comprador a què indiqui una adreça a la qual la comanda pugui ser lliurada en dies laborables de dilluns a divendres de 8.30h a 19.00 hores.

Els terminis d’entrega són:
Els lliuraments a capitals de Comunitats Autònomes s’entregaran en un termini de 24 hores, exceptuant dissabtes, diumenges i festius.
La resta de la península i Balears 48-72 hores, exceptuant dissabtes, diumenges i festius.

Consultar condicions de lliurament per Ceuta, Melilla i Illes Canàries.

No es realitzaran lliuraments els dissabtes, diumenges i festius.

En cas que el transportista intentés lliurar-li el paquet i no hi hagués ningú per rebre’l, li deixarà una nota fent constar l’intent d’entrega. Per favor contacti amb l’agència de transport el més aviat possible mitjançant el número de telèfon que trobarà a la nota, per tal d’acordar una nova data de lliurament.

Si a aquesta segona entrega no hi hagués ningú per rebre el paquet, li deixaran novament una nota fent constar el segon intent de lliurament. A partir de llavors, la seva comanda romandrà a l’oficina de l’agència de transport durant 15 dies.

Després de transcorreguts aquests dies, la seva comanda serà enviada de nou al nostre magatzem i abonada.

Al moment de rebre la seva comanda, si us plau:

1. Comprovi la conformitat de la mercaderia rebuda al moment del lliurament.

2. Assenyali qualsevol anomalia a l’albarà d’entrega, fent constar les seves reserves i incloent la seva firma.

3.  Els proveïdors de transport no permeten la devolució de la mercaderia si el client l’obre en la seva presència, però pot revisar la caixa des de l’exterior i si detecta que la caixa està humida o molla, no accepti la comanda. El nostre repartidor ens notificarà la incidència i automàticament enviarem un nou lliurament sense càrrec per vostè.

VINATERIA INZOLIA no assumeix cap responsabilitat per les conseqüències del possible retràs en l’enviament.

 

 6.1 CONDICIONS DE LLIURAMENT DURANT L’ESTAT D’ALARMA

Els productes es lliuraran a l’adreça indicada pel client durant la realització de la comanda.

Per tal d’optimitzar l’entrega, convidem al comprador a què indiqui una adreça a la qual la comanda pugui ser lliurada en dies laborables de dimarts a divendres de 10:00h a 13.00 hores.

Els terminis d’entrega són:
Els lliuraments es realitzaran en un termini de 24/48 hores, exceptuant dissabtes, diumenges i festius, dilluns.

En cas que el transportista intentés lliurar-li el paquet i no hi hagués ningú per rebre’l, li deixarà una nota fent constar l’intent d’entrega. Per favor contacti amb nosaltres el més aviat possible mitjançant el número de telèfon que trobarà a la nota, per tal d’acordar una nova data de lliurament.

Si a aquesta segona entrega no hi hagués ningú per rebre el paquet, li deixaran novament una nota fent constar el segon intent de lliurament. A partir de llavors, la seva comanda romandrà al nostre magatzem.

Al moment de rebre la seva comanda, si us plau:

  1. Comprovi la conformitat de la mercaderia rebuda al moment del lliurament.
  2. Assenyali qualsevol anomalia a l’albarà d’entrega, fent constar les seves reserves i incloent la seva firma.
  3. El nostre repartidor ens notificarà la incidència i automàticament enviarem un nou lliurament sense càrrec per vostè.

 

7. CANCEL·LACIONS I DEVOLUCIONS

Les comandes poden ser cancel·lades sense cap cost fins al moment en què l’enviament es fa efectiu. Si rebem un avís de cancel·lació una vegada el paquet ja s’enviï, es considerarà una devolució. La devolució es pot fer fins a 14 dies naturals des de la recepció del producte segons les especificacions que segueixen.

El dret de devolució no podrà exercitar-se quan hi hagi indicis que els productes hagin estat oberts, manipulats o exposats a condicions inadequades. És obligatori retornar els productes protegits correctament, en el seu embalatge original, en perfectes condicions per a la seva posterior venda.

No es pot acceptar cap paquet que no tingui cap dels elements d’identificació del remitent (nom, cognoms, adreça i número de comanda). La devolució dels productes sol·licitats comportarà la devolució de totes les quantitats satisfetes per l’usuari.

El cost de devolució serà a càrrec de l’usuari.

D’aquest cas s’exclouen les devolucions derivades d’un error nostre o d’un defecte del producte. En aquest    cas, Vinateria Inzolia es compromet a bescanviar el producte defectuós per un altre o l’import serà retornat. També serà responsable de la devolució i les despeses posteriors d’enviament.

Per fer una devolució efectiva si us plau contacti amb  nosaltres a 936 766 830 o  escrivint al correu electrònic vinateria@inzolia.com. L’usuari rebrà un correu electrònic amb el reconeixement de la recepció de la comunicació de la devolució.

No acceptarem cap canvi o devolució si no hem rebut prèviament cap notificació.

 

8. SEGURETAT I CONFIDENCIALITAT

 

Inzolia.com compleix amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, i la normativa sobre serveis de la societat de la Informació i de Comerç Electrònic, pel que ha adoptat els procediments administratius i tècnics necessaris per garantir la seguretat de les dades personals que recopilem.

En el moment en què un client realitza una comanda, les seves dades personals, domiciliàries i les relatives a la seva forma de pagament, són incorporades a la nostra base de dades, utilitzant-se únicament per tramitar la comanda i enviar informació sobre ofertes i serveis de les empreses del grup que puguin resultar d’interès als nostres clients. Inzolia.com assegura la confidencialitat de les dades aportades pels nostres clients, ja que les dades personals que se sol·liciten són sempre les estrictament necessàries.

Inzolia.com es compromet a no donar-los un altre ús que l’acordat i a no cedir-les ni vendre-les a tercers aliens a les empreses del grup en cap concepte. En qualsevol cas els clients de Inzolia.com podran en tot moment exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, comunicant-ho per escrit a vinateria@inzolia.com.

En aquest sentit, l’usuari queda informat i presta el seu consentiment a la incorporació de les seves dades als fitxers automatitzats titularitat de Inzolia.com (VINATERIA INZOLIA, SLU.  Adreça: Avda. de Barcelona, 11 (Polígon Sant Pere Molanta) 08799 Olèrdola NIF B63766554) degudament inscrits al Registre General de Protecció de dades de Caràcter Personal, i per al tractament automatitzat de les seves dades, conseqüència de la consulta, sol·licitud o contractació de qualsevol servei, o de qualsevol transacció o operació realitzada, a fi d’accedir a la informació i als serveis facilitats per Inzolia.com a través de la pàgina web, i si escau per al manteniment de la relació contractual, així com per a l’enviament d’ofertes o comunicacions publicitàries i promocionals de les empreses del grup.

L’usuari manifesta que totes les dades facilitades per ell són certes i correctes, i es compromet a comunicar a Inzolia.com els canvis que es produeixin en els mateixos. L’usuari té dret a oposar-se al tractament de qualsevol de les seves dades que no siguin imprescindibles per a la celebració del contracte i a la seva utilització per a qualsevol finalitat diferent del manteniment de la seva relació contractual.

La política de privacitat de Inzolia.com garanteix a l’usuari en tot cas la possibilitat d’exercir el seu dret d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades, notificant-ho a Inzolia.com enviant un correu electrònic a l’adreça de correu electrònic vinateria@inzolia.com.

Així mateix, i en compliment de la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, Inzolia.com exclusivament enviarà ofertes o comunicacions publicitàries i promocionals per via electrònica a la seva adreça de correu electrònic o,  a través d’un altre mitjà de comunicació electrònica equivalent, a aquells usuaris que hagin atorgat expressament el seu consentiment.

Inzolia.com informa a l’usuari que podrà donar-se de baixa d’aquest tipus de comunicacions, seguint les instruccions que apareixen al final de tots els nostres correus electrònics o comunicant-ho per escrit a l’adreça de correu electrònic vinateria@inzolia.com.

 

9. DRETS I OBLIGACIONS DE LES PARTS

a. Obligacions Inzolia.com:

Inzolia.com, es compromet a complir amb les següents obligacions contractuals:

Prestar amb les màximes garanties a l’usuari, el servei demanat per aquest acord amb el qual disposen les condicions de contractació, sense faltar a la bona fe contractual.

Informar expressament a l’usuari de l’existència d’aquestes condicions amb caràcter previ a l’inici del procediment de contractació.

Informar a l’usuari amb caràcter previ a la contractació i de manera concreta, clara, precisa i inequívoca, de les característiques específiques dels serveis sol·licitats, com ara el preu dels mateixos i els impostos que li siguin d’aplicació.

Posar a disposició de l’usuari un exemplar del text de les condicions generals.

b. Obligacions de l’usuari

Per la seva banda, l’usuari es compromet a:

Dur a terme l’íntegre compliment del que estableixen les presents condicions dels serveis facilitats per Inzolia.com, completar els formularis de registre previs a l’inici del procediment de contractació amb informació veraç i actual.

Facilitar, de forma correcta les dades bancàries sol·licitades per Inzolia.com, pagar el preu dels productes adquirits, sense que la presentació d’una reclamació l’eximeixi d’aquesta obligació.

 c. Drets de l’usuari:

Tota la informació proporcionada al client tindrà el caràcter de vinculant per l’oferent en els termes establerts per la legislació vigent.

Tot usuari té dret a què els béns que adquireixi siguin de la categoria i requeriments legals contractats o d’aquella qualitat que guardi proporció directa amb la categoria de l’establiment.

 

10. PERÍODE DE VALIDESA DE LES PRESENTS CONDICIONS

El període de validesa de les presents condicions, serà el temps que romanguin publicades a la pàgina web i s’aplicaran als serveis adquirits en el moment en què aquestes condicions estiguessin disponibles.

En tot cas, Inzolia.com es reserva el dret de modificar-les de forma unilateral, sense que això pugui afectar els serveis contractats pels usuaris amb caràcter previ a la modificació, excepte en aquells supòsits en què l’usuari hagués canviat o modificat el servei contractat, en el cas són aplicables les condicions vigents en el moment del canvi i / o modificació.

 

11. NUL·LITAT I INEFICÀCIA DE LES CLÀUSULES

 

Si qualsevol clàusula inclosa en aquestes condicions fos declarada total o parcialment nul·la o ineficaç, aquesta nul·litat afectarà només a aquesta disposició o la part de la mateixa que resulti nul·la o ineficaç, subsistint en tota la resta les condicions.

 

12. NAVEGACIÓ, ACCÉS I SEGURETAT

 

L’accés i navegació en aquest lloc web suposa acceptar i conèixer les advertències legals, condicions i termes d’ús contingudes en ella. Inzolia.com realitza els màxims esforços perquè la navegació es realitzi en les millors condicions i evitar els perjudicis de qualsevol tipus que poguessin ocasionar-se durant la mateixa.

Aquest lloc web ha estat dissenyat per suportar els navegadors més utilitzats (explorer, chrome, firefox, safari, opera).

Inzolia.com no es fa responsable dels perjudicis, de qualsevol índole, que poguessin ocasionar-se als usuaris per la utilització d’altres navegadors o versions diferents dels navegadors pels quals ha estat dissenyada la pàgina web. L’accés a aquest lloc web es realitza en un entorn no segur, de manera que la informació es transmet de forma no xifrada.

L’accés a aquest lloc web pot implicar la utilització de cookies. Les cookies són petites quantitats d’informació que s’emmagatzemen en el navegador utilitzat per cada usuari perquè el servidor recordi certa informació que posteriorment únicament el servidor que la va implementar llegirà. Les cookies tenen, generalment, una durada limitada en el temps. Cap cookie d’aquest lloc web permet que pugui contactar-se amb el número de telèfon de l’usuari, la seva adreça de correu electrònic o amb qualsevol altre mitjà de contacte. Cap cookie d’aquest lloc web pot extreure informació del disc dur de l’usuari o robar informació personal. L’única manera, en aquest lloc web, que la informació privada d’un usuari formi part de l’arxiu cookie és que l’usuari doni personalment aquesta informació al servidor. Aquells usuaris que no desitgin rebre cookies o vulguin ser informats de la seva fixació poden configurar el seu navegador a aquest efecte.

Inzolia.com no es responsabilitza ni garanteix que l’accés a aquest lloc web sigui ininterromput o que estigui lliure d’error. Tampoc es responsabilitza o garanteix que el contingut o software al què pugui accedir-se a través d’aquest lloc web, estigui lliure d’error o causi un dany. En cap cas Inzolia.com serà responsable per les pèrdues, danys o perjudicis de qualsevol tipus que sorgeixin per l’accés i l’ús de la pàgina web, incloent-se però no limitant-se, als ocasionats als sistemes informàtics o els provocats per la introducció de virus. Vilaviniteca.es no es fa responsable dels danys que poguessin ocasionar-se als usuaris per un ús inadequat d’aquest lloc web.

 

13. PROPIETAT INTEL·LECTUAL

 

Tota la informació continguda en Inzolia.com, així com el seu disseny gràfic i els codis utilitzats, estan protegits per drets d’autor i altres drets de protecció recollits en el Reial Decret Legislatiu 1/1996, de 12 d’abril, pel qual s’aprova el Text refós de la Llei de Propietat Intel·lectual. Aquests drets pertanyen exclusivament a Inzolia.com, o als seus llicenciadors, per tant, queda expressament exclòs qualsevol acte de reproducció, distribució, transformació o comunicació pública, així com qualsevol tipus de cessió, del tot o part del contingut d’aquest lloc, i en general de qualsevol objecte que segons la legislació vigent sigui protegible per les normes de propietat intel·lectual.

Tot el contingut del lloc web i tot el contingut disponible a través dels serveis prestats, incloent dissenys, text, gràfics, imatges, vídeo, informació, aplicacions, programari, música, so i altres arxius, així com la seva selecció i disposició (el “contingut “) són propietat exclusiva de Inzolia.com, o dels seus llicenciats, amb tots els drets reservats. Cap part del” contingut “del lloc web podrà ser modificada, copiada, distribuïda, emmarcada, reproduïda, republicada, descarregada, extreta, mostrada , publicada, transmesa o venuda cap manera o per cap mitjà, totalment o parcialment, sense el previ consentiment per escrit de Vilavinteca.com Sempre que l’usuari estigui legitimat per utilitzar la pàgina web, Inzolia.com atorga una llicència limitada per utilitzar i accedir al website i al “contingut” del website i per descarregar legítimament i només per a ús personal i no comercial, el contingut del mateix, sempre que es mant Engan intactes totes les advertències sobre drets d’autor i propietat intel·lectual. No es podrà carregar o republicar “Contingut” del lloc web en cap lloc d’Internet, Intranet o Extranet ni integrar la informació en bases de dades o compilació. Qualsevol altre ús del “Contingut” del lloc web queda estrictament prohibit.

 

14. MARQUES REGISTRADES

Totes les marques, logotips i anagrames mostrats en aquest lloc són propietat de Inzolia.com o de terceres empreses. Queda expressament prohibida la utilització, sense previ consentiment, de qualsevol element de Inzolia.com que sigui objecte de protecció d’acord amb la legislació vigent relativa a propietat industrial. Especialment, no es poden utilitzar marques, noms comercials, rètols d’establiments, denominacions, logotips, eslògans o qualsevol tipus de signe distintiu pertanyent a Vilaviniteca.es sense el permís escrit de Inzolia.com o de la tercera empresa.

 

15. ACCIONS JUDICIALS

Inzolia.com es reserva la possibilitat d’exercir les accions judicials que corresponguin contra els usuaris que violin o infringeixin els drets de propietat intel·lectual i industrial.

 

16. DRET APLICABLE I JURISDICCIÓ

 

El present contracte es regirà per la legislació espanyola que serà d’aplicació en el no disposat en aquest contracte en matèria d’interpretació, validesa i execució. Qualsevol de les controvèrsies derivades de la contractació de productes a través d’aquesta web seran sotmeses als òrgans jurisdiccionals competents determinats per la Llei.

Inzolia.com (VINATERIA INZOLIA, SLU.

Adreça: Avda. de Barcelona, 11 (Polígon Sant Pere Molanta) 08799 Olèrdola NIF B63766554

VINATERIA INZOLIA, SLU és una societat inscrita el Registre Mercantil de Barcelona: el tom 37398, el foli 105, el full 297479, i la secció general inscripció 1a.

 

El meu cistell