inzolia-vinateria-afterwork

Inzolia Afterwork

per | 06/02/2020 | Curiositats

Hem d’anar directes a casa després de treballar? Quin benefici ens aporta fer una copeta de vi amb els amics, la parella o amb els companys de feina abans de seguir amb el que queda de dia?

Els horaris de feina s’allarguen, sovint pleguem tard, estem cansats i atabalats i volem arribar a casa com més aviat millor. Però cada vegada hi ha més gent que opta per dedicar-se un temps per desconnectar en sortir de la feina. I una bona opció és prendre una copa de vi en bona companyia.

Beneficis d’una copa de vi al capvespre

El vi, sobretot el vi negre, és ric en tanins i polifenols, entre ells el resveratrol, responsables de molts dels beneficis que ens aporta. Li confereixen propietats antioxidants, antiinflamatòries, de control del colesterol i la glucèmia i pot tenir cert efecte hipotensor.

Hi ha múltiples estudis sobre els beneficis del vi, entre altres s’ha comprovat que els consumidors moderats pateixen menys problemes cardíacs.
El vi és antioxidant, i això fa que contribueixi a retardar l’envelliment.
Aquests beneficis s’observen en consumidors moderats, entenent com a moderat 2 copes de vi al dia en cas dels homes i 1 copa en les dones.

Una copa de vi al capvespre millora la salut cardiovascular i ens ajuda a dormir millor.

Quedem a la Vinateria Inzolia en plegar, t’hi apuntes?

El meu cistell